ПОЧИВКА И ЛЕЧЕНИЕ В ЕДНО НА СВЕТИ ВЛАС

Многопрофилната болница за активно лечение „Лайф Хоспитал" - първата частна мно-гопрофилна болница в региона, вече седем години се грижи за здравето на пациентите от Бургас и страната. 
През 2013 г. освен отделенията по хирургия, ортопедия, урология, гастроентероло-гия, неврология и реанимация,болницата разшири дейността си, като разкри и отделение по рехабилитация и физикална терапия. 
То се намира в курорта Свети Влас - в полите на Стара планина и на брега на морето. Освен великолепното местоположение, плюс за пациентите е и чистият въздух, който се получава от т.нар. роза на ветровете, характерна за този район.Отделението се занимава с лечение и възстановяване на пациенти с проблеми в опорно-двигателния апарат и периферната нервна система. Лекуват се артрити, коксартро-зи, гонартрози, фрактури, състояние след артроскопия, дископатия, ишиас, лумбаго, плексити, радикулити, диабетна полиневро-патия, болест на Паркинсон, множествена склероза, състояния след прекарани инсулт и инфаркт. При хоспитализация в отделението се плащат 17 лв. на ден, като са включени медицинските услуги и манипулациите, нощувката, храноден и потребителската такса. За пенсионери таксата за едноседмичен курс на лечение е 105 лв.В момента текат записвания както за прием веднага, така и за целия летен и есенен сезон по клинична пътека.

Източник: в. ,,България днес" 

ПечатЕ-мейл

Автор : btamedia